Het Marching & Music Festival Brabant is afgelast. Vanwege te weinig inschrijvingen kan het evenement niet doorgaan.

Bondsbureau Brabantse-muziekbond

————————————————————————————————

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen wil voor de marssector in Nederland een festival organiseren. In verband met het niet doorgaan van veel evenementen voor de marssector dreigt er dit jaar nauwelijks iets op de kalender te staan en de BBM wil toch graag iets doen voor deze mooie sector.

In sporthal De Niervaert in Klundert zijn jarenlang concoursen gehouden, vaak naar volle tevredenheid van de deelnemers. De plaatselijke organisatie van Oranje Garde uit Klundert heeft dan ook veel ervaring met het organiseren ervan en zij maken deel uit van het organisatieteam.

In de sporthal met een vrije wedstrijdoppervlakte van 40x25m zal op 26 oktober een Marching & Music Festival worden georganiseerd. Hiervoor zal een festivalreglement gaan gelden waarbij ingestoken wordt op separate beoordeling van muziek en exercitie / visual.

U kunt u dus prima feedback krijgen van het juryteam en u hiermee verder ontwikkelen richting het seizoen 2020.

Ook korpsen die een stilstaand optreden willen uitvoeren zijn welkom in Klundert. Korpsen die aan dit onderdeel meedoen hoeven niet ook mee te doen aan het marcherende deel van het festival.

Kosten:
Het inschrijfgeld bedraagt € 125,00 en u betaald bij inschrijving en borg van € 50,00 welke u na deelname terug krijgt.

Na de sluitingsdatum zal het inschrijfgeld en de borgsom bij niet deelnemen aan het festival niet worden terugbetaald.