Yes! Het is ons gelukt om de nieuwe marsen CD eerder uit te brengen. Deze stond voor het najaar op de planning. Doordat we de muziek nu niet live kunnen brengen, hebben we er alles op alles gezet om de CD eerder uit te brengen. En dat gaat donderdag 4 juni gebeurden! De CD heeft de titel Marches Through The Years #3. Dit is inmiddels onze 3de verzamel CD van alleen maar marsmuziek. Marsmuziek die in de afgelopen periode door de Show and Marchingband zijn gespeeld op straat. Acht marsen zijn afkomstig van oudere CD’s, maar zijn speciaal voor deze editie geremasterd. De andere acht marsen zijn helemaal nieuw opgenomen. Het is een mix van 16 marsen van verschillende stijlen. Voor ieder wat wils!

De laatste CD met uitsluitend marsmuziek, dateert alweer uit 2015. Hoogste tijd voor een nieuwe verzamel CD, inmiddels de 24e geluidsdrager waaraan K&G haar medewerking verleent. ‘Marches through the Years #3’ geeft een mooi tijdsbeeld van het rijke repertoire van de Show- and Marchingband. Naast een aantal geremasterde oudere opnames bevat deze CD ook een 8-tal nieuwe opnames. Het orkest heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround muziekgezelschap waarbij professionaliteit en perfectie hoog in het vaandel staan. En dat is te horen ook! Voor de composities op deze CD is een keuze gemaakt uit marsen uit het midden van de vorige eeuw tot en met 2017.

Naast de kenmerkende Tsjechische, Duitse- en Oostenrijkse stijlen, staan er  Amerikaanse, Engelse, Nederlandse en Spaanse marsen op deze verzamel CD. Ook deze nieuwste geluidsdrager van K&G biedt u weer een ruim uur marsmuziek van de bovenste plank!

De marsen CD kan vanaf nu voor € 15,- besteld worden in de webshop via de KenG Webshop . Als je de CD nu besteld, ben je er zeker van dat die 4 juni op de deurmat ligt.

Onderstaand een overizcht van de marsen.

1 Nastup Spartakovcu (nieuw)
2 Bergmannspolka (nieuw)
3 Marche Americana
4 March For Sven Olaf
5 Navigation Inn
6 Sol Y Sombra (nieuw)
7 Die Rotjacken (nieuw)
8 Serikova Polka (nieuw)
9 John Brown’s Other Body
10 Skoda Lasky
11 Bestevaer March (nieuw)
12 March Of The Mounted Arms
13 Sempre Unita (nieuw)
14 Mit Frohem Schwung (nieuw)
15 Architect of Victory
16 Ohne Grenzen