Afgelopen vrijdag 7 juni ontving Adest Musica uit handen van de Stichting Kringloop uit Voorhout een prachtige cheque t.w.v. € 2.500,00 voor het concert “Adest Night of Music” op 29 juni. Voorzitter Wim van Vliet, Arjan van Dijk en Menno de Jong namen de cheque in ontvangst. Heel erg fijn dat ze dit concert van Adest Musica op deze manier financieel ondersteunen.

Het terrein van M. Verschoor wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heus openluchttheater, inclusief horecaplein. Vanaf 18:00 uur bent u welkom om onder het genot van een hapje en drankje te gaan genieten van deze prachtige muzikale avond.

Rond 18:30 uur start het voorprogramma met de Jeugdband, vervolgens kunt u rond 19:00 uur gaan genieten van Adest Brass. Om 20:00 uur is het tijd voor de Drum- en Showband. Behalve dat u herkenbare muziekstukken zult horen bent u na de pauze ook getuige van een muziekstijl die u nog niet eerder heeft gehoord. De Drum- en Showband treedt dan op met “Duo Mu-Chique” bestaande uit violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp.

Rond 22:00 uur is het tijd voor een gezellige afterparty. Voor dit bijzondere concert zijn nog kaarten te koop via ticket.adestmusica.nl. Heel graag tot ziens op 29 juni!