De Oranjevereniging van Sassenheim organiseerde zondagmiddag naast een Kindermarkt ook een culturele middag. In het zonnige park konden bezoekers genieten van optredens van het Tweede Harmonieorkest van Christelijke Harmonievereniging Crescendo, het Aspirantenorkest en de Jeugdband van Adest Musica, Jeugdcircus Atleta en Drum- en Showband Adest Musica.

Om half twee trad de Jeugdband van Adest Musica aan. Voorafgaande aan het optreden vond een “wisseling van de wacht” plaats: tambour-maître Julian Kolk nam afscheid en Tygo Molkenboer volgt hem op.

Vlak voor het optreden van Adest Musica was er nog een bijzonder moment. Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort verrasten de Drum- en Showband met een prachtige donatie van € 2.600,-. Van 15 juni t/m 15 juli werd van ieder bed dat in die periode werd verkocht €100,- gedoneerd voor de aanschaf van nieuwe gala uniformen die na 16 jaar aan vervanging toe zijn. Voorzitter Wim van Vliet nam enthousiast de cheque in ontvangst.

De leden van Adest Musica kijken met plezier terug op deze prachtige zondagmiddag. Eindelijk weer optreden voor veel publiek en een mooie actie van Bouckaert Slaapcomfort voor de nieuwe uniformen.