The Legends! Dat is het thema van het najaarsconcert van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee. Op zaterdag 19 november zullen de orkesten van Rotterdam aan Zee een legendarisch programma voor u ten gehore brengen.

Het Jeugdorkest, de Show & Marching Band en de Concert Band zijn momenteel druk aan het repeteren om er weer een mooie avond van te maken. U kunt gaan luisteren naar bekende titels zoals “Star Wars”, “Smoke on the Water”, “This is My Life”, “James Bond Theme”, “The Godfather” en “Les Misérables”. De orkesten sluiten het concert gezamenlijk af met “Thank You for the Music”.
In het RaZtertje, ons verenigingsblad, kunt u het programma voor deze avond lezen. Klik hier om het Raztertje alvast online te bekijken.

De toegang voor deze avond is gratis, wel wordt er in de pauze een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk “De Hoekstee”, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.