Home Evenementen Concert Show- en Drumfanfare Oranje en Politiekapel geven samen concert

Show- en Drumfanfare Oranje en Politiekapel geven samen concert

433
0

op donderdagavond 21 september worden de IJOV Muziekfeesten ingeluid met een concert van de Politiekapel Noord- en Oost Gelderland en Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden. U kunt deze avond een afwisselend programma verwachten van beide orkesten.

De zomerstop is voorbij en de leden van Oranje bereiden zich voor op een leuk en druk naseizoen, meerdere taptoes staan nog op de agenda. Oranje mag hun succesvolle show Concert’O nog op taptoes laten zien, want zo was Oranje afgelopen zaterdag al aanwezig bij taptoe Rolde en aankomend weekend is Oranje op vrijdag 15 september bij taptoe ten Boer en op zaterdag 16 september aanwezig bij taptoe Sleeuwijk. Een week later op zaterdag 23 september is Oranje bij taptoe Lisse en op 25 november staat er nog de indoortaptoe in Zwolle op de agenda.

Oranje treedt ook graag op voor haar eigen publiek, na de eervolle uitnodiging van de jubilerende IJsselmuider Oranje Vereniging om mee te werken aan de Muziekfeesten, was er geen twijfel en is ook Oranje daarbij aanwezig. Onder leiding van dirigent Harry Hollander kunt u tijdens deze avond genieten van een gevarieerd muziek programma.

De IJOV Muziekfeesten vinden plaats in de feesttent op het terrein van de voormalige Buitenwacht. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.