Home Showkorpsen Sint Sebastianus Gendt heeft nieuwe identiteit

Sint Sebastianus Gendt heeft nieuwe identiteit

983
0

De nieuwe uniformen voor de 80 volwassenen en 50 jeugdleden van de Show- en Marchingband St. Sebastianus, Gilde en Jong St. Sebastianus werden zondagochtend 25 juni onthuld bij verzorgingshuis St. Jozef. Deze plek was gekozen omdat daar jong en oud bij elkaar kunnen komen.

George Pisa & Zn. Tailleurs uit Eindhoven, ook wel de ‘kleermaker van de koning’ genoemd, heeft de nieuwe uniformen met de kledingscommissie samengesteld en geleverd. De nieuwe kledinglijn is nog steeds in het aloude rood, zwart en goud, maar de accenten zijn wat verlegd. Zo zit er nu wat meer rood in en minder goud, het goud is met name gebruikt om de pakken van meer details te voorzien. Het nieuwe uniform voelt volgens de leden lichter, soepeler en comfortabeler dan het oude. Dat was na 18 jaar echt aan vervanging toe.

Op ludieke wijze werden de uniformen van Jong St. Sebastianus ,de Show- en Marchingband St. Sebastianus en het gilde gepresenteerd tijdens het Kersenfeest in Gendt. Vanuit de balkons van het verzorgingshuis St. Jozef werd in het nieuwe uniform een gevelconcert gegeven. Het massaal toegestroomde publiek genoot zichtbaar en was onder de indruk van de presentatie.

De gehele voorbereiding heeft 1,5 jaar in beslag genomen. Aan elke detail is gedacht en de gehele vereniging heeft mogen meebeslissen in het samenstellen van het nieuwe uniform. De kledingcommissie verzamelde alle informatie en coördineerde dit in goede banen. We zijn als club trots op ons nieuwe uniform en onze nieuwe identiteit.

Tot slot willen wij iedereen nogmaals hartelijk bedanken die de aanschaf van de nieuwe uniformen mede mogelijk gemaakt heeft.