Home Organisaties Tamboer-maître dag 2017 in Ahoy

Tamboer-maître dag 2017 in Ahoy

940
0

In navolging van de geslaagde tamboer-maître dagen 2013, 2014, 2015 en 2016 organiseren het stichtingsbestuur van de Nationale Taptoe, ook bekend als “The Netherlands Military Tattoo”, de Muziekbond Gelderland Flevoland en de tamboer-maîtres van de Nederlandse krijgsmacht weer een special tamboer-maîtredag.

Op zaterdag 30 september 2017 worden de deelnemers ontvangen in Ahoy Rotterdam!

Het ochtendprogramma start om 09.00 uur en wordt verzorgd door deelnemende (buitenlandse) tamboer-maîtres. Na de aansluitende lunch (in het deelnemersrestaurant) zijn de deelnemers te gast bij de Stichting Nationale Taptoe en bezoekt men uiteraard de taptoe. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om de diverse stands te bezoeken.

Het evenement wordt op nadrukkelijk verzoek van de Nederlandse militaire tamboer-maîtres georganiseerd om de band tussen de militaire orkesten en de mars- en showorkesten in Nederland te versterken.

Deelname aan de clinic is mogelijk voor alle personen die als tamboer-maître bij een orkest actief zijn. Het is uiteraard ook mogelijk om als toeschouwer de clinic bij te wonen en aansluitend de taptoe te bezoeken. Deelname is uitsluitend mogelijk na aanmelding via info@nationaletaptoe.nl en door middel van het overmaken van € 37,50 per persoon naar bankrekening NL37 RABO 0182 4511 51 ten name van Stg. Nationale Taptoe onder vermelding van “Tamboer-maître dag 2017” en Uw naam en volledige adresgegevens.

Uw inschrijving is pas definitief zodra de Stichting Nationale Taptoe Uw betaling heeft ontvangen.

Voor dit bedrag krijgt U:

1. Deelname aan de clinic;
2. Koffie
3. Lunch (Deelnemersrestaurant)
4. Consumptiemunt (Ahoy)
5. Entreebewijs rang 2 voor de middagvoorstelling op 30 september 2017.

Eventuele parkeerkosten komen voor eigen rekening.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 16 september 2017 (betaling moet voor die datum zijn bijgeschreven op het bankrekeningnummer van de taptoe).