Home Evenementen Taptoe Taptoe Huizen 2017 op Koningsdag

Taptoe Huizen 2017 op Koningsdag

333
0

De Huizer Taptoe is de feestelijke afsluiting van Koningsdag. Veel mensen genieten ieder jaar van de gezellige sfeer en het aansprekende programma. Voor jong en oud echt een feestje.

Gemeenteraadslid Rob Bource heeft zich voor de vierde keer ingezet om de Taptoe in Huizen op Koningsdag mogelijk te maken. Samen met de Oranje Stichting Huizen en de steun van betrokken sponsors is dat opnieuw gelukt. Al met al weer een mooie mix van bekende en minder bekende korpsen die een breed publiek zullen aanspreken. De Stichting Combinatie van Korpsen heeft weer bijgedragen aan het afwisselende programma voor deze avond. Goed voor veel luister- en kijkplezier dus.

Na de verschillende shows is er een massale finale waarbij naast een koraal, het Taptoesignaal, de 2 bekende verzen van het Wilhelmus ten gehore zullen worden gebracht. De locatie is weer het prachtige hoofdveld van de S.V. Huizen met de fraaie overdekte tribune. In de schitterende kantine en op het terrein zijn verder een hapje en drankje verkrijgbaar.

TOEGANG VRIJ – ruime parkeergelegenheid aanwezig

Wanneer : Koningsdag donderdag 27 april 2017

Waar : S.V. Huizen terrein – IJsselmeerstraat 3 – 1271 AA Huizen

Aanvang : 20:00 uur

Optredende korpsen:

Rijnmondband uit Schiedam ( 2 shows)
• de show ‘soulmates’ geeft niet alleen aan dat de muzikanten een club echte vrienden zijn. Verder zegt de titel iets over het thema van de show. De swingende soulmuziek met bekende melodieën zorgt dat u niet stil kunt blijven zitten.
• In de nieuwe show ‘La Balle Rouge’ spelen, naast de muzikanten, vier grote rode ballen een prominente rol. Zij vormen het decor van een indrukwekkend schouwspel waarbij u van begin tot eind meegenomen zult worden. Schitterende muziek, onder andere de prachtige virtuoze Feestouverture van Shostakovich, uitgevoerd met herauttrompetten, maar ook muziek uit de film ‘Moulin Rouge’, acrobatiek en meer!

Drumfanfare Amantius uit ’s-Hertogenbosch
• de nieuwe show ‘Legends’ beleefd zijn première. Het begint met de Russische klanken van de ‘Marshal Zhukov March’. Binnen dit allesomvattende thema komt veel verschillende muziek voorbij. Van Bach tot Queen en van Frank Sinatra tot Coldplay. Legendarische muziek voor jong en oud!

Chr. Muziek- en Showband Bernhard uit Amersfoort
• presenteert hun gloednieuwe show ‘It’s All About Time’ waarin alles draait om tijd. ‘Opzij, Opzij, Opzij’ van Herman van Veen. Verder bekende nummers zoals ‘Laat het vanavond gebeuren’ van De Dijk en ‘Slow Down’ van Douwe Bob. Maar ook ‘Take Your Time’ van Sam Hunt en ‘Time After Time’ van Cyndi Lauper. Klassiekers zoals ‘Time of Your Life’ en ‘If I Could Turn Back Time’ van Cher ontbreken niet.

Drum- en Showband MCC uit Laren
• de show ‘Moving Time’ maakt een reis door de tijd. Van ‘ Sing, Sing Sing’, naar ‘Night Fever’en van ’I won’t give up’ naar’ Uptown Funk’.

Voor meer informatie: http://oranjestichtinghuizen.nl/taptoe/