De Huizer Taptoe is de feestelijke afsluiting van Koningsdag. Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit en genieten telkens weer van de gezellige sfeer en het aansprekende programma. Voor jong en oud vanuit Huizen en de wijde regio altijd weer een feestje.

Gemeenteraadslid Rob Bource organiseert alweer voor de vijfde keer de Taptoe in Huizen op Koningsdag. Een heus jubileum dus, nu met een aantal absolute topkorpsen die eerste werden op het Wereld Muziek Concours 2017. De Floraband de meest Engelse onder de Nederlandse show- en marchingbands en de jonge muzikanten van Jong Advendo hebben een grote naam als jeugdshowband opgebouwd en komen met hun compleet nieuwe show ‘Radioactive’. Beiden WMC winnaars. Showkorps Wilhelmina pakt dit jaar uit met een nieuwe show ‘Africa’ en neemt u mee op safari.

Optredende korpsen:

* Drumfanfare Showorkest DELTABAND Vlissingen
* Show Marching & Concertband FLORA BAND Rijnsburg
* Drum- en Showfanfare JONG ADVENDO Sneek
* Show- & Marchingband VIJOS Bussum
* Showkorps WILHELMINA Sleeuwijk

De Stichting Combinatie van Korpsen heeft weer bijgedragen aan het afwisselende programma voor deze avond. Goed voor veel luister- en kijkplezier dus.

Na de verschillende shows is er een massale finale waarbij naast een koraal, het Taptoesignaal, de 2 bekende verzen van het Wilhelmus ten gehore zullen worden gebracht. De locatie is weer het prachtige hoofdveld van de S.V. Huizen met de fraaie overdekte tribune. In de schitterende kantine zijn weer een hapje en drankje verkrijgbaar. TOEGANG VRIJ – ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wanneer : Koningsdag vrijdag 27 april 2018
Waar : S.V. Huizen terrein – IJsselmeerstraat 3 – 1271 AA Huizen
Aanvang : 20:00 uur