Muziekvereniging K.T.S.M. uit Tiel zoekt per 1 januari 2020 een enthousiaste en inspirerende Slagwerkinstructeur voor de Slagwerkgroep (ongestemd). Wij zijn: K.T.S.M. bestaat uit een Slagwerkgroep, Harmonieorkest, Marchingband, Leerlingenorkest en Dweilorkest De Eigenheimers. De Slagwerkgroep telt momenteel ca 7 enthousiaste muzikanten. Wij streven naar het leveren van een muzikale prestatie die recht doet aan ons muzikale niveau en waarin onze muzikanten hun speelplezier vinden. K.T.S.M. is geworteld in de Tielse gemeenschap en geeft hier op een eigentijdse manier uiting aan. K.T.S.M. treedt als een van de weinige verenigingen uit de regio zowel marcherend als concerterend op. Wij zoeken:

· Een instructeur (m/v) met een afgeronde opleiding of hiervoor studerend, die op een ontspannen wijze het muzikale niveau van de slagwerkgroep weet te handhaven en te verbeteren en waar een inspirerende werking vanuit gaat.

· Een betrokken persoon die naast het instrueren ook bereid is mee te denken over het muzikale beleid van de vereniging.

· Een instructeur die niet alleen muzikaal maar ook sociaal betrokken is bij alles wat de vereniging biedt.

· Iemand die affiniteit heeft met jeugd. Jeugd neemt een belangrijke plaats in binnen onze vereniging.

· Iemand die affiniteit, kennis en kunde heeft op zowel marcherend en concerterend gebied. (Betreft uitgebreide instrumentatie, ongestemd)

· Een instructeur welke op maandagavond, onze vaste repetitieavond, beschikbaar is voor zowel onze jeugd slagwerkers alsmede de volwassenen.

· Meer informatie of solliciteren? Heeft u nog vragen omtrent de vacature, neemt u dan contact op met Kelvin Huiberts via telefoonnummer 06-48759612. Uw sollicitatiebrief en cv kunt u voor 6 november 2019 sturen naar K.T.S.M. t.a.v. Gerlinde van Aken via secretariaat@ktsm.nl of naar Burg. Cambier van Nootenlaan 5, 4001 DP Tiel. Een proefdirectie is onderdeel van de selectieprocedure. Deze vinden plaats in december 2019. Voor meer informatie over de vereniging kijkt u op onze website www.ktsm.nl Wij zien de reacties met grote belangstelling tegemoet!