De 30e editie van Taptoe Groningen vormt op zaterdag 12 november een mooie afsluiter van een bijzonder taptoeseizoen. De organisatie wist met DVS Katwijk en K&G Leiden twee absolute topkorpsen te strikken voor de indoortaptoe, die plaatsvindt in de Topsporthal van MartiniPlaza. 

Daarnaast kun je in de ‘huiskamer van de stad Groningen’ genieten van Showband Urk, Euroband Rotterdam, Takostu Stiens, Gruno’s Postharmonie en de Útlopers. Allemaal zullen ze nog een keer het vuur uit hun sloffen lopen om het publiek een topshow te laten zien.

Beste Taptoe van het land?

Taptoe Groningen staat bekend als één van de beste Taptoes van het land. Al jaren wordt het publiek vermaakt met shows van topkorpsen én een bijzondere lichtshow. Dit jaar heeft de organisatie een naar eigen zegge zeer gevarieerd en sterk programma samengesteld.

Extraatje vanuit Katwijk

Met DVS haalt men een Wereldkampioen (Mars) naar Groningen. Ze laten daarnaast hun show Seasons zien, waarmee ze tijdens het WMC ook nog eens tweede werden op het onderdeel show. De organisatie belooft het publiek nog een extraatje van de Katwijkers. Wellicht dat ze hun winnende Mars ‘The Imperial Seahawk’ nog eens laten zien en/of horen?

Rock Solid

K&G Leiden behoort de laatste decennia tot de absolute top van de showkorpsenwereld. In Groningen laten ze maar liefst twee shows zien. Tijdens Rock Solid knalt de ene na de andere rockhit door Plaza. K&G werd tijdens het WMC vierde met hun galashow ‘The Show Must Go On’. Spektakel gegarandeerd.

En dat is nog niet alles…

Het programma wordt compleet gemaakt met publiekslievelingen Showband Urk (3e op onderdeel Show in First Division) en Takostu Stiens (Vice-Wereldkampioen Marsparade. We zijn ook benieuwd naar de show van de Euroband uit Rotterdam. Gruno’s Postharmonie uit Groningen zal een bijzondere bijdrage leveren aan het evenement. Voor aanvang en tijdens de pauze wordt het publiek vermaakt door de toppers van de Útlopers uit Sneek.

Koop nu je kaarten!

Heb je zin in een mooi toetje van een bijzonder seizoen, waarin de Nederlandse showbands eindelijk weer een fatsoenlijke optredensagenda hadden? Wil je nog een keer genieten van een aantal topshows? En dat ‘onder dak’ in een sfeervolle ambiance met duizenden andere bezoekers? Koop dan snel voor slechts 18 euro (pp) je kaarten via www.taptoe-groningen.nl.