Show & Marchingband Juliana heeft een topweek achter de rug. Afgelopen weekend werd deelgenomen aan de Duitse Musikparade. Juliana heeft in vier dagen tijd maar liefst zes maal de show “Run the World” laten zien en horen in Dresden; Leipzig; Stuttgart en Kempten. In totaal hebben zo’n 35.000 mensen genoten van de shows van Juliana. Staande ovaties; roepen om “zugabe” en langdurig applaus was de beloning  voor de 60 muzikanten uit Amersfoort.

Nog maar net terug uit Duitsland kwam de vraag om mee te spelen tijdens de concerten van de wereldberoemde band The Script in de Ziggo Dome. In twee dagen tijd is vervolgens alles geregeld en donderdag 15 maart was het zover. Dan sta je als Amersfoortse muzikant ineens naast leadzanger Danny O’Donoghue en de andere leden van The Script. Juliana manager Jan de Vries : “Da’s wel heel gaaf om mee te maken, je kunt je van tevoren geen voorstelling maken hoe mooi dat is. Een uitverkochte Ziggo Dome en toegejuicht worden door al die duizenden mensen, super”.

Juliana zal nog een tweede concert meedoen met The Script. Juliana doet dit in samenwerking met Show & Marchingband Amigo Leiden. Mooi om elkaar als showbands zo te versterken.

Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort
De Chr. Muziek- en Showband Juliana is een vereniging met vier orkesten, twee showbands, een concertorkest en een slagwerkgroep voor mensen met een beperking. "Vlaggenschip" Show & Marchingband Juliana is een veelgevraagde showband en bekend van vele (internationale) taptoes. Momenteel brengt Juliana de show "Rocketman". Juliana laat je meebeleven hoe het is om een ruimtereis te maken. Van de spectaculaire start naar het zweven tussen de planeten. Maar ook het gevoel van heimwee naar huis en uiteindelijk de thuiskomst. Juliana staat onder muzikale leiding van dirigent Jos Lustberg en slagwerkinstructeur Marcel Kortes. Zij verzorgen de muziekrepetities en zorgen samen voor een hoog muzikaal niveau. Choreograaf Kees Jan van Loveren schrijft de shows en verzorgt, samen met het showinstructieteam, alles wat met show en exercitie te maken heeft.