De Deltaband is dé show- en marchingband van Zeeland. De ongeveer 40 muzikanten vormen samen ‘de muzikale ambassadeurs van Vlissingen’. Het korps is opgericht in 1967 en heeft in 2017 haar 50-jarig jubileum gevierd met deelname aan het WMC, waar een gouden medaille werd behaald. Daaraan voorafgaand kan de Deltaband trots zijn op twee Nederlandse titels tijdens Nationale Kampioenschappen. De tamboers en het slagwerk van de Deltaband gebruiken het Zwitsers systeem. Zij mogen zich landskampioen 2015 noemen (met 94,06 punten) en laatstelijk tijdens een concours in Schiedam behaalden zij een mooi resultaat in de hoogste divisie met 90 punten.

In verband met het vertrek van de huidige instructeur en choreograaf zijn we per 1 mei 2019 op zoek naar een:

Tamboer – slagwerkinstructeur (M/V)

Onze ideale kandidaat

– Is een enthousiaste en ervaren instructeur

– Inspireert de muzikanten om het maximale uit het orkest te halen

– Is iemand met goede communicatieve, sociale en educatieve vaardigheden

– Is bereid tot samenwerken in een instructieteam en met een orkestcommissie

– Heeft affiniteit met de marchingband sector

Wij bieden

– Een ambitieuze vereniging die zich presenteert op hoog niveau en die zich graag blijft ontwikkelen op zowel muzikaal als op mars en show gebied

– Een enthousiaste groep muzikanten die plezier heeft in het samen muziek maken en dat op het hoogst haalbare niveau wil doen met inachtneming van ieders individuele kwaliteiten

– Een gemotiveerd instructieteam

– Een actieve en meedenkende Deltaband Commissie

– een passend honorarium

De repetities vinden wekelijks plaats op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in ons nieuwe onderkomen in Vlissingen. Een proefdirectie maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Een combinatie van tamboer-slagwerk- / exercitieinstructeur heeft onze voorkeur. Wanneer je echter niet over beide competenties beschikt nodigen we je toch uit te reageren.

 

Interesse?

Stuur een motivatiebrief voorzien van CV per e-mail naar bvu@zeelandnet.nl.  Voor vragen kunt je contact opnemen met Jack de Boo van Uijen (voorzitter van de vereniging) 06-53680559.

Deltaband Vlissingen
De Deltaband uit Vlissingen is dé Show- & Marchingband van Zeeland. Naast straatoptredens in binnen- en buitenland presenteert de Deltaband zich tijdens taptoe's met haar show 'Earth'. Bezetting: Trompet, Trombone, Bariton, Tenorsax, Altsax, Fluit, Piccolo, Sousafoon, Slagwerk. De Tamboers van Deltaband Vlissingen onderscheiden zich door het hanteren van de Basler trommeltechniek. In 1967 werd De Deltaband opgericht door Marinus Vuijk. Hij is bekend als toenmalig instructeur van de Tamboers & Pijpers van het Korps Mariniers en als choreograaf en exercitieleider bij o.a. Kunst- & Genoegen Leiden.