Show- & Marchingband ViJoS is op zoek naar een instructeur voor de dwarsfluitsectie van ViJoS – een showkorps met leden in de leeftijd van 15+.

Over de vereniging
Show- & Marchingband ViJoS is een levendige muziekvereniging bestaande uit een jeugdkorps, showkorps en dweilorkest/feestband. De Bussumse vereniging heeft circa tachtig leden en is zeer actief in de lokale gemeenschap, maar ook landelijk en zelfs internationaal. Show- & Marchingband ViJoS is groeiende door de aanwas van nieuwe, jonge leden. ViJoS loopt shows en verzorgt diverse marsoptredens gedurende het jaar. Daarnaast staan er elk jaar meerdere concerten op de agenda, waaronder in theater Spant in Bussum.

Gezocht: docent(e) dwarsfluitsectie m/v
De dwarsfluitsectie bestaat momenteel uit acht personen en is onderdeel van ViJoS, bestaande uit circa veertig leden. De lesdagen zijn op maandag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.45 uur. We zijn op zoek naar een instructeur voor de sectierepetitie van 20.00 tot 20.45 uur op beide dagen. Uitbreiding van deze lestijden is mogelijk, uiteraard in overleg. Samen met de rest van het instructieteam – bestaande uit de instructeur van het slagwerk, de instructeur van de koperblazers en de dirigent – vorm je het muzikale brein van het korps.

Gezocht: docent(e) Kidsclub ViJoS
Wat ons betreft kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met muziek maken, dus hebben wij Kidsclub ViJoS in het leven geblazen. De Kidsclub is voor kinderen de ideale manier om spelenderwijs muziek te leren maken. Wij leren ze meer over muziek maken, noten en alles wat er bij het bespelen van een instrument komt kijken. Daarnaast maken de kinderen kennis met het verenigingsleven bij ViJoS.

We gaan in februari weer van start met Kidsclub ViJoS. Er wordt elke week een half uur les gegeven aan kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 7 jaar. De lesdag en –tijden zijn in overleg.

Enthousiast geworden? Reageren op deze vacature kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@vijos.nl