Home Muzykferiening "OpMaat" Berltsum

Muzykferiening "OpMaat" Berltsum

Wijzig je omslagfoto
Muzykferiening "OpMaat" Berltsum
Wijzig je omslagfoto

Muzykferiening ‘ OpMaat’ is opgericht in 2013. We zijn ontstaan vanuit een fusie van de verenigingen de Bazuin en Klimop.


“Opmaat” is een een actieve vereniging waarbij gezelligheid en muziek hand in hand gaan. Dat stralen we, binnen ons dorp Berltsum, zeker uit! We zijn dan ook bij vele dorpsactiviteiten van de partij: intocht van Sinterklaas, intocht van de avond vierdaagse, Koningsdag, dorpsfeest, wielerronde “it Berltsumer Rûntje”, muzikale opluistering van de Elfstedentocht wandelaars, rondrit door het dorp bij winst van onze lokale kaatshelden, begeleiden van erediensten van de PKN gemeente, opening van bijvoorbeeld het sluisje van Wier of het fietspad etc.


Onze vereniging bestaat uit: jeugdleden van de fanfare, jeugdleden van de drumband en een jeugdband van de drumband, fanfare en een drumband.


Zaterdag 15 juli 2017 is een zwarte dag in de geschiedenis van muziekvereniging opmaat. Op deze dag brandde het gehele clubgebouw van de vereniging af met daar in al het instrumentarium van de drumband en het slagwerk van de fanfaren.


Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Mark Giesing
Lid, Webmaster
Logo