Home Kamper Trompetter Korps

Kamper Trompetter Korps

Wijzig je omslagfoto
Kamper Trompetter Korps
Wijzig je omslagfoto

Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende

showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel

Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens.


Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd.


Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons

dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan.

Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die

een blijvende indruk achterlaat.


Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!


Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Reemond Last
Mediacoördinator & PR
Logo
PR Foto 1
PR Foto 2
PR Foto 3