In het weekend van 16 en 17 maart, werd er hard gewerkt door leden en supporters van ESKA Bemmel. De muzikanten bereidden zich voor op het nieuwe seizoen, terwijl de supporters zich bezig hielden met een schoonmaakactie in het ESKADOME.

Tijdens het jaarlijkse studieweekend werd er door de muzikanten van ESKA Bemmel hard geoefend voor het komende Taptoe seizoen. Met hun geheel nieuwe show zullen zij dit jaar te zien zijn tijdens diverse Taptoes in het hele land. De show met de naam “The Greatest Hits” bevat muziek van vele topartiesten en is dan ook een lust voor het gehoor. Ook het Bemmelse publiek kan dit jaar van deze show gaan genieten, namelijk tijdens Aalbers-Taptoe Bemmel op zaterdag 14 september. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Terwijl de muzikanten druk bezig waren met het repeteren in de sporthal, waren er diverse ESKA supporters en vrijwilligers van het CDA Lingewaard bezig met een schoonmaakactie in het ESKADOME. Dit jaar vielen het studieweekend en de vrijwilligers dag “NL-DOET” van het Oranje Fonds, namelijk tegelijkertijd. Er is flink de handen uit de mouwen gestoken. En het resultaat mocht er zijn!

De muzikanten van ESKA gaan met veel plezier het komende seizoen tegemoet en hopen u te zien bij één van de vele optredens. Kijk voor meer informatie en voor de volledige agenda op www.eska.nl

tekst: drumfanfare Eska Bemmel
foto: Bart Braam