De Jeugdband van Drum- en Showband Adest Musica viert dit jaar haar 50-jarige jubileum. Recent geleden vond, in het kader van dit jubileum, onder andere al een succesvolle jubileumbingo, een bezoek aan de Efteling en een meer dan geslaagde deelname aan het ODSC in Assen plaats. Zaterdag 7 juli wordt, in het teken van het 50-jarig jubileum van onze Jeugdafdeling, door Adest Musica een zomeravondconcert georganiseerd in Park Rusthoff te Sassenheim. Geniet van alle muzikale afdelingen van Drum- en Showband Adest Musica bij een ondergaande zon!

Als afsluiting van het voorseizoen wordt er een zomeravondconcert georganiseerd. Een concert met een informeel karakter, het publiek wordt dan ook gevraagd om zelf een kleedje, stoeltje, krukje of iets dergelijks mee te nemen. Park Rusthoff is open vanaf 18:30 uur, om 19:15 uur wordt het concert geopend. Hierna presenteren de muzikanten van het Aspirantenorkest, MiniKids, Adest Brass, Drum- en Showband en natuurlijk de muzikanten van de jarige Jeugdband zich aan het publiek. Om 22:00 uur wordt het concert gezamenlijk afgesloten en is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in clubgebouw SCC ’t Onderdak. Toegang is gratis en tijdens het concert is horeca aanwezig in het park!

Jubileum
Het blijft dit jaar feest bij Adest Musica. Naast het zomeravondconcert wordt er op de eerste zaterdag van september een jeugdtaptoe in Park Rusthoff gehouden. Noteert u daarom ook zaterdagmiddag 1 september alvast in uw agenda!