Fireworks Display countdown 2019 4k.

Daar is ie dan, het nieuwe jaar is aangevangen. Het is alweer 2019. We wensen iedereen een fantastisch jaar toe met veel gezondheid, gezond verstand, verstandige leden, kritische positiviteit en succes.

Korpsmuziek.nl staat niet bekend om haar terugblikken of jaaroverzichten. We kijken liever naar de toekomst. De toekomst die doorgaans langzaam veranderd, maar waar soms  een ‘ommezwaai’ in een stroomversnelling terechtkomt. De sector moet zich daarop beducht zijn, meegaan met die veranderingen of je vereniging zo mee laten laveren dat je mee kunt gaan met de veranderingen.

Die veranderingen komen uit verschillende hoeken. Soms zijn het de regels die plots veranderen, soms is het de markt die andere dingen van je vraagt en soms is het de verandering van de gemeenschap om je heen.

Verandering is niet per definitie een verbetering. Het is de kunst om ‘mee’ te veranderen en de vereniging daarin mee te nemen, om er wél beter van te worden. Zoek de randen op, doe eens iets ‘Out of the Box’, maar doe het wel goed. Bouw zekerheid in maar tegelijk ook uitdaging genoeg om het leuk en motiverend te houden.

Richting de jeugd en nieuwe leden. Zoek ze op. Laat je zien. Maak het leuk. Betrek nieuwe leden en vooral ook hun ouders vanaf de eerste dag bij de club. Bijna altijd levert dat tegelijk ook vrijwilligers op. Maak het leuk en interessant. We zijn méér dan een uniform en een instrument.

Voor de concours-gangers; Succes!. We zijn erg benieuwd naar de uitvoeringen van de nieuwe regels, de interpretaties, jury beoordelingen en vooral jullie ervaringen. We zijn ook erg benieuwd welke binnenstad als eerste een mooi marsconcours weet te organiseren met ‘grote’ deelnemers. In de aanloop naar 2021 ligt daar een mooie uitdaging.

We hopen in 2019 weer veel van jullie te mogen ontvangen. Nieuwtjes, bijzonderheden, tips en activiteiten. Je kunt een korps-account aanmaken of als je die al hebt, check even of de speakerteksten en contact informatie nog actueel zijn.

Korpsmuziek klinkt zoals jij dat wilt!