Home Evenementen 21 Mei: Gala-avond Adest Musica

21 Mei: Gala-avond Adest Musica

212
0

Om de forse investering van de nieuwe uniformen voor de Drum- en Showband te ondersteunen wordt op zaterdag 21 mei 2022 de eerste galaveiling van Adest Musica gehouden. Na bijna 2 jaar corona en vele mogelijke data later hopen wij als vereniging een mooi bedrag binnen te halen voor de vervanging van de uniformen De veiling is in de theaterzaal van S.C.C. ’t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 in Sassenheim en start om 20.00 uur.

Mis deze avond niet! Er is een spetterend programma gemaakt; muziekoptredens afgewisseld met het veilen van mooie kavels, waarbij rekening is gehouden met vele smaken en met grote maar zeker ook kavels voor de kleine beurzen. De avond start om 20.00 uur met een optreden van Adest Brass en na de officiële opening zullen de eerste kavels vanaf 20.40 uur worden geveild. Aan het eind van de avond staat een verrassend optreden gepland. Wie het is houden we nog even geheim maar het is wel zeker dat het dak van ’t Onderdak eraf gaat bij dit optreden.

Entreebewijs te koop via de website

Een entreebewijs kost €10,00. Het entreebewijs komt digitaal in de mailbox. Bij het entreebewijs zit ook:

• 1 lot voor de loterij,
• 2 consumptiemunten voor op de veiling.

De hoofdprijs van de loterij is een 55 inch Samsung LED tv, aangeboden door Electro World Duynstee! Extra losse loten kopen? Op de veiling zijn deze voor 5 euro per stuk te koop (op = op).

Meer weten over de kavels? Via de website www.adestmusica.nl/openbaar/eerste-gala-veiling-van-de-club/

kunnen entreebewijzen en loten worden gekocht. Alle informatie over de te veilen kavels staan daar ook vermeld.