Home Organisaties Band in oprichting; Keycity Marching and Concertband Leiden

Band in oprichting; Keycity Marching and Concertband Leiden

581
0

In november 2017 is het idee ontstaan om een nieuw orkest op te richten, waarbij we de gezelligheid en plezier in het muziek maken de boventoon willen laten voeren. Wij hebben gemerkt dat er enthousiaste muzikanten zijn die niet aan de verplichting van de gemiddelde marchingband kunnen voldoen, maar wel heel graag muziek willen maken en op straat willen lopen. Met deze gedachte liepen wij al enige tijd rond en kwamen al gauw op het idee om zelf een marchingband op te richten. Qua repetities moet je denken aan twee donderdagavonden en een zondagmiddag in de maand. Het repertoire zal bestaan uit een afwisseling van stevige Engelse marsen en Engelse popmuziek. Het doel is om een aantal loopoptredens en eventueel concerten per jaar te verzorgen.

De eerste repetitie willen we op basis van een Play Inn houden. Op deze manier kunnen we elkaar beter leren kennen en op het gemak wennen aan de sound en samenspel.

De Play Inn datum is 4 maart 2018 van 13:00 uur tot 17:00 uur en zal gehouden worden in het clubgebouw van Concordia aan de Langegracht 59A te Leiden. Interesse?, meld je dan aan via onderstaand mail adres. Sluitingsdatum: 28 februari 2018. Vermeld in deze mail het instrument wat je bespeelt en of je in het bezit bent van een instrument.

Voor aanmelding en/of vragen neem gerust contact met ons op via: – Keycitymarchingband@gmail.com of bel 06- 46068664 (Hilbert)

Er is ook een FB pagina: https://www.facebook.com/KCMLeiden/