Jong en ouder binnen de CGN UNITED familie zitten vol toekomst dromen. Welke carrière heb ik voor ogen of zit ik inmiddels middenin. Iedereen heeft toekomstdromen, zo ook onze gasten deze dag. Drie van onze gasten hebben hun droom inmiddels nagestreefd of zijn daar volop mee bezig. Bijzonder is ook dat 2 van onze speciale gasten op jonge leeftijd in een Drum Corps en Harmonie zijn begonnen. Hoe hebben zij van hun droom, hun droombaan gemaakt? Kom woensdag 27 november naar CGN Media – Live!, het eerste interview start om 11:30 in Theater De Hasselbak in Eemnes.

Er zijn 35 theaterseats beschikbaar voor CGN fans, like a sitcom. De deur is sec 15 minuten open ‘entree’ voorafgaande interviews v.a.: 11.30u / 12.45u / 13.45u

Antoin Peeters, Journalist en Nieuwslezer bij RTL4. Van Blue Spirit, Middelburg naar Jubal Dordrecht. Antoin is inmiddels een BN er en niettemin ieder jaar aanwezig als supporter bij DCE. Hij studeerde Journalistiek in Tilburg (onderdeel televisie) en Media & Cultuur in Rotterdam.

Bas Duister, top Trompettist, is gestart in een Harmonie/fanfare en inmiddels zeer succesvol met zijn formatie Pelgrim Bras on tour door het land en vaste trompettist bij het fameuze Nederlands Blazers Ensemble NBE. Bas is inmiddels iedere Nieuwjaarsdag bij NPO 2 te zien vanuit het Concertgebouw.

Marciano Metz is een reizende ster als zanger/danser. Hij was dit jaar nog te zien en horen in het SBS6 talent show DANCESING. Voorspoed en tegenslagen zijn voor hem krachtmetingen geworden om zeer geslaagd verder te bouwen aan zijn Zangers Carrière.

ENTREE : € 5,– Cash! Erbij zijn? Meld je aan via: cgnmedialive@colorguard.org