Home Organisaties Cultuur deel je – Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Cultuur deel je – Gemeenteraadsverkiezingen 2018

348
0

Cultuur deel je. Dat is de boodschap van vele organisaties aan de lokale politiek richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Voer in jouw gemeente campagne voor cultuur bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, én daarna!

Kernboodschap

Cultuur deel je. Cultuur beleef je met anderen. Cultuur is van ons allemaal. Dat vraagt om een infrastructuur waarin mensen cultuur kunnen delen, zoals podia, ateliers, musea, theaters, kunstencentra, bibliotheken en festivals. Lees meer

Campagne ‘Cultuur deel je’

Deel deze boodschap! Op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of via andere kanalen: #cultuurdeelje. Of verspreid de flyer. Nú is het moment. Nu werken landelijke of lokale commissies van de politieke partijen nog aan hun verkiezingsprogramma.

Nog meer doen? Word campagnecoördinator voor je eigen gemeente. De LKCA ondersteund je met een training, toolkit en helpdesk.
Meld je aan als campagnecoördinator
Download de toolkit

Foto Guido Bosua voor het programma Stel je voor (Rotterdam)Foto: Guido Bosua voor het programma Stel je voor (Rotterdam)

Wat bedoelen we met ‘cultuur’?

Onder ‘cultuur’ verstaan we hier álle uitingsvormen van muziek, dans, theater,  beeldende kunst, literatuur, fotografie, erfgoed etc. Van populaire en volkscultuur tot klassieke en canonieke cultuur, en van nieuw tot traditioneel.

LEES OOK:

Cultuur deel je in jouw gemeente