Wie zijn wij? Chr. Muziekvereniging “De Bazuin” – Leerdam is een vereniging met ongeveer 60 leden, met een verleden dat teruggaat tot 1923. De vereniging bestaat uit MusicKids, Leerlingen, Jong Bazuin en het Showkorps. We zoeken een enthousiaste dirigent die bereid is zich op een positieve manier in te zetten voor onze vereniging.
Het Showkorps komt in de mars uit in de hoogste divisie. Met de show in de middenklasse. Naast diverse optredens bij plaatselijke evenementen worden we ook geregeld uitgenodigd om deel te nemen aan diverse taptoes en parades in binnen- en buitenland. Ons repertoire is afwisselend en vernieuwend binnen de nog bestaande jachthoornkorpsen, wat ons landelijke naamsbekendheid heeft gegeven.

Het Jeugdkorps bestaat uit twee afdelingen: Leerlingen (beginnende muzikanten) en Jong Bazuin (vanaf niveau A). Met een lesprogramma op Leerdamse basisscholen en het succesvolle MusicKids project zijn we in staat om kinderen te enthousiasmeren om muzikant bij onze vereniging te worden. Vanaf 2014 zijn we gestart met een professionele muziekopleiding, dat onze jeugdleden in staat stelt om zich optimaal, muzikaal te ontwikkelen in hun eigen tempo. Dit heeft een zeer positief effect op de muzikale kwaliteit van de gehele vereniging. De muzikale bezetting van Jong Bazuin bestaat uit slagwerk (gestemd en ongestemd), trompetten, baritons en dwarsfluiten.

Plezier in het spelen staat binnen onze vereniging hoog in het vaandel, maar wel op een zo hoog mogelijk niveau. We proberen vooruitstrevend te zijn, zonder de tradities van een jachthoornkorps uit het oog te verliezen. Allerlei leeftijden zijn vertegenwoordigd, wat de vereniging tot een leuke mix van muzikanten maakt.

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u terecht op www.debazuinleerdam.nl of via www.facebook.com/DeBazuinLeerdam Wie zoeken wij?
Iemand die:
 Beschikt over een conservatoriumopleiding HaFaBra Directie (afgerond of studerend hiervoor) of vanuit ervaring blijkend vergelijkbaar niveau heeft.
 Affiniteit heeft met de mars- en showsector.
 Doortastend, standvastig en besluitvaardig is.
 Inspirerend te werk gaat, en in staat is om samen met de muzikanten te bouwen aan de muzikale prestaties van het korps.
 Goed om kan gaan met de verschillende niveaus en leeftijden van de leden.
 Beschikt over goede communicatieve, sociale en educatieve vaardigheden.
 Het korps kan enthousiasmeren en meedenkt over het uitbouwen van onze bijzondere positie als jachthoornkorps binnen de Mars- en Showsector.
 Het plezier in het spelen deelt met de muzikanten.
 Actief betrokken is bij de gehele vereniging en bereid is te investeren in de algemene muzikale ontwikkeling van de vereniging.
 Opbouwend kan samenwerken met bestuur, commissies en instructeur slagwerk.
 Kunnen bewerken / arrangeren en affiniteit heeft met jachthoorns.

Wij bieden:
 Een uitdagende vereniging met een bijzondere bezetting, die gedreven is om het hoogst haalbare te bereiken.
 Een passende vergoeding, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 Reiskostenvergoeding.

Sollicitaties en inlichtingen
Herkent u zich in dit profiel? Dan nodigen wij u van harte uit uw cv met motivatie te sturen naar voorzitter@debazuinleerdam.nl. Vermeld in uw reactie Vacature dirigent Chr. Muziekvereniging “De Bazuin” – Leerdam. Wij zien uw reactie uiterlijk 31-05-2018 tegemoet. Vragen omtrent de sollicitatieprocedure, de vacante functie of onze vereniging, kunt u sturen naar bovengenoemd e-mailadres. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Hans van Willigen (voorzitter) 0655125692. Wij kijken uit naar uw reactie!

Een sollicitatiegesprek en proefdirectie maken deel uit van de sollicitatieprocedure.