Home Vacatures De van Limburg Stirum Band zoekt dirigent(e)

De van Limburg Stirum Band zoekt dirigent(e)

464
0

De van Limburg Stirum Korpsen musiceren op hoog niveau en zijn een graag geziene gast op taptoes, straatparades en corso’s. De van Limburg Stirum Korpsen bestaan uit de junioren, senioren en het podiumorkest.

Ons seniorenkorps is bekend onder de naam van Limburg Stirum Band. De vLS band is een drum- en showfanfare die al geruime tijd op hoog niveau musiceert. Onze enthousiaste muzikanten, met een gemiddelde leeftijd van tussen 20 en 25 jaar, gaan voor prestatie én gezelligheid.

Het seniorenkorps beschikt over vooruitstrevende en verrassende shows. Daarmee zijn wij een graag geziene gast op taptoes of concoursen.

Het seniorenkorps kent een statige uitstraling, een strakke exercitie en een hoge mate van muzikaliteit. Wij worden vaak geboekt voor straatparades, bloemencorso’s, wandelevenementen, etc. Naast statige marsen hebben wij ook goed in het gehoor liggende en moderne muziek in ons repertoire.

Voor ons seniorenkorps zijn wij op zoek naar een dirigent(e)

Ben jij:

– vernieuwend
– creatief
– inspirerend
– ambitieus
– verenigingsmens op alle onderdelen
– bekend met de mars- en showwereld
– leider van een muzikaal team
– beschikbaar op dinsdagavond
– gediplomeerd HAFABRA dirigent(e)

Meld je dan aan voor 25 augustus door een mail te sturen naar: secretaris@vlskorpsen.nl of telefonisch contact op te nemen met Bart Kroeze via: 06-21516552*

*een proefdirectie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie over onze vereniging vind je op www.vlskorpsen.nl