Op zaterdag 29 juni organiseert Christelijke muziekvereniging Oranje uit Minnertsga in het kader van haar 125 jarig jubileum een streetparade in het centrum van Minnertsga. Diverse bands maken hun opwachting. Zo zullen het van Limburg Stirum Korps uit Wezep en Oranje uit IJsselmuiden afreizen naar Minnertsga. Ook Avanti Groningen, Euphonia Bakhuizen en Concordia Sexbierum gaan deelnemen aan de streetparade. Natuurlijk kan de drumfanfare van Oranje uit Minnertsga niet ontbreken. Zij zullen een prachtige streetshow laten zien.

Het programma begint om 16.00 op de Meinardswei in Minnertsga en zal ongeveer 2 uren duren. De toegang is gratis.

Jubileum

De volgende festiviteit in het kader van het 125 jarig jubileum van de vereniging is het reünieweekend van 27 tot en met 29 september. Op zaterdag 28 september is er een reünie voor leden en oud leden. Er is een feestelijk programma samengesteld met onder andere een tentoonstelling, een circus door de jeugdleden, presentaties van alle onderdelen van Oranje, een barbecue en een gezellige feestavond. Kortom dit kunt u niet missen als oud lid van Oranje!

Oud leden kunnen zich opgeven voor de reünie op zaterdag 28 september via: jubileum@oranje-minnertsga.nl

Kijk voor meer informatie over de activiteiten in het jubileumjaar op www.oranje-minnertsga.nl of volg de vereniging op Facebook en Instagram.

Foto: Goffe Jensma