Home Advendo’s Music Kids Experience XXL

  Advendo’s Music Kids Experience XXL

  178
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 13/04/2019
  13:30

  Locatie
  Sneker Sporthal

  Categorieën


  De Music Kids Experience XXL wordt georganiseerd door Advendo Sneek en heeft een duidelijk doel: als kind ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken of een dans in te studeren. Alle basisschoolleerlingen zijn van harte welkom tijdens dit gratis evenement.

  Je kan deze middag kiezen om op een prachtige gekleurde trombone te spelen of met een paar stokken in de hand het ritme te bepalen op de trommels.

  Ook kan je kennis maken met de dans (Colorguard) en de prachtige gekleurde vlaggen. Onder begeleiding van een ervaren instructieteam wordt met de kids een nummer ingestudeerd die aan het einde van het evenement (omstreeks 15.30 uur) wordt gepresenteerd aan de ouders, familie en vrienden.

  De start van het evenement is om 13.30 uur.

  Naast het zelf ervaren van muziek en dans is er een optreden van de WMC Kampioen first division Marsparade & Show Jong Advendo uit Sneek. Tijdens dit optreden wordt een open les gehouden en heeft iedereen de kans om zelf mee te lopen met dit prachtige korps.

  Ook is er deze middag een spetterend optreden van de kampioen uit Lutkewierum, Het Internationale-Trommel-Toeter-en Sjoklup Lutkewierum laat zien hoe het niet moet. (overigens denken ze daar zelf anders over, dus laten we dat even onder ons houden)

  Talent Awards
  Tijdens dit muzikale evenement zijn er ook Talent Awards te verdienen per categorie.

  Ook is er voor de belangstellenden koffie te krijgen en kan men een plekje zoeken op de tribunes om te kunnen genieten van al het moois wat die middag te bieden heeft.

  Kortom, een evenement om niet te missen welke perfect aansluit bij de Showavonden van Advendo Sneek op vrijdagavond 12 en zaterdagavond 13 april in de Sneker Sporthal. Kaarten voor deze showavonden zijn te bestellen via www.advendo.nl

  Locatie: Sneker Sporthal

  Evenement: Music Kids Experience XXL

  Aanvang: 13.30 uur

  Entree: gratis

  Voor: alle basisschoolleerlingen