Home Benefiet dag "OpMaat"

  Benefiet dag “OpMaat”

  225
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 30/09/2017
  Hele dag

  Locatie
  Sportcomplex de Koekoek

  Categorieën


  Op zaterdag 15 juli 2017, zijn wij, muzykferiening ‘OpMaat’ Berltsum door brand alles verloren. In de periode na de brand zijn wij overspoeld met lieve reacties. Vele mensen hebben ons abelangeloos hulp aangeboden. Met hulp van al deze mensen en organisaties is het ons gelukt om een benefiet dag te organiseren op 30 september 2017.
  De hele dag zal een feestdag zijn!

  Streetparade/taptoe:
  Aan het begin van de avond wordt er een Streetparade gehouden aansluitend daarvan een taptoe op het voetbalveld. Dit zal een spetterend onderdeel van onze benefiet dag zijn met optredens van bands van wereldklasse!. De WMC kampioen Show Pasveer Leeuwarden mag natuurlijk niet ontbreken. Zij voeren de winnende show op waar ze op 30 juli 2017, tijdens het WMC in Kerkrade, WMC Kampioen mee zijn geworden. Alle topbands even op een rijtje: Slagwerkgroep Cadence HarlingenJeugdband van Takostu StiensDrumfanfare C.M.V. Oranje MinnertsgaShowband Sternse Slotlanders uit FranekerJeugdshowband Sternse Slotlanders uit FranekerCMH MenaldumPasveer Leeuwarden en Jong Pasveer Leeuwarden.

  Entree slechts 5 euro !!


  Kuiertocht:

  We starten deze dag om 9:00 uur met onze traditionele kuiertocht. Deze zal starten vanaf het Sportcomplex De Koekoek, Kwekerijleane 2a te Berltsum waar een feesttent wordt opgebouwd. Rond de tent zijn de hele dag activiteiten zoals een fancy fair, draaiend rad, een horecaplein voor wat eten en drinken en livemuziek van smartlappenkoor Sipelsjeu en theater en zangduo ADYRF.

  Er zijn 4 prachtige routes uitgezet rond Berltsum. Deze routes zijn te combineren tot maximaal 35 km. Er is keuze uit 5 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km en 35 km. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze site: www.opmaatberltsum.nl en www.facebook.com/Muzykferieningopmaatberltsum

   

  Feestavond met livemuziek:
  Na de Taptoe gaat de feesttent open voor een avond met livemuziek!
  Hjirris zal deze avond als eerste optreden. Hjirris is een enthousiaste 5 mans band en speelt muziek uit de jaren ’60 en ’70. Dan neemt Virus het podium over. Wie kent ze niet! Een top 100/40 coverband uit onze naaste omgeving. Zonder Arnold Postma is het feest natuurlijk niet compleet. Hij is voor velen bekend als de leadzanger van Second Life maar al sinds 2006 als solo artist zeer bekend. Tot slot onze zangeres en frontvrouw: Iris van der Weide. Ze zingt bij twee top 100/40 coverbands: Once en Prime Suspect. Deze avond zal ze een solo-optreden verzorgen. Entree is 5 euro.

  Kortom, een prachtige dag en avond om onze vereniging weer nieuw leven in te blazen! Wij zijn er helemaal klaar voor maar hebben uw hulp nog nodig: Zet de datum in de agenda en kom!

  Tip: neem contant geld mee want een pinautomaat is niet aanwezig.

  Muzykferiening "OpMaat" Berltsum
  Muzykferiening ‘ OpMaat’ is opgericht in 2013. We zijn ontstaan vanuit een fusie van de verenigingen de Bazuin en Klimop. “Opmaat” is een een actieve vereniging waarbij gezelligheid en muziek hand in hand gaan. Dat stralen we, binnen ons dorp Berltsum, zeker uit! We zijn dan ook bij vele dorpsactiviteiten van de partij: intocht van Sinterklaas, intocht van de avond vierdaagse, Koningsdag, dorpsfeest, wielerronde “it Berltsumer Rûntje”, muzikale opluistering van de Elfstedentocht wandelaars, rondrit door het dorp bij winst van onze lokale kaatshelden, begeleiden van erediensten van de PKN gemeente, opening van bijvoorbeeld het sluisje van Wier of het fietspad etc. Onze vereniging bestaat uit: jeugdleden van de fanfare, jeugdleden van de drumband en een jeugdband van de drumband, fanfare en een drumband. Zaterdag 15 juli 2017 is een zwarte dag in de geschiedenis van muziekvereniging opmaat. Op deze dag brandde het gehele clubgebouw van de vereniging af met daar in al het instrumentarium van de drumband en het slagwerk van de fanfaren.