Home Concert Kunst en Vriendschap Opheusden

  Concert Kunst en Vriendschap Opheusden

  136
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 24/02/2024
  20:00 - 22:30

  Locatie
  De Notenbalk

  Categorie├źn


  Concert Lancering: A Journey Into Sound!

  Met veel trots kondigen we ons concert ‘A Journey Into Sound’ aan!

  Een Waar Spektakel:
  Wij beloven niet alleen een concert maar een meeslepende ervaring die niet vergeten gaat worden. Duik in een zee van muziekgenres, van Danny Vera en Coldplay tot aan de legendarische Queen. Dit wordt de ultieme muzikale rollercoaster!

  Facebook Livestream:
  Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, hebben we goed nieuws! Er zal een exclusieve Facebook Livestream beschikbaar zijn, zodat je het concert live kunt volgen vanuit het comfort van je eigen huis. Mis geen enkel moment van deze avond.

  Gratis Toegang:
  Om onze waardering voor jullie trouwe steun te tonen, bieden we dit concert gratis aan! Kom langs bij De Notenbalk, Swaenenstate 40 te Opheusden en geniet samen met ons van een avond vol prachtige muziek. Geen kaartjes, geen kosten, gewoon puur muzikaal plezier!
  Nodig je vrienden, familie en kennissen uit om samen met jou deze onvergetelijke avond te beleven. Deel ons concert op alle sociale media platformen.

  Mis dit niet! Markeer 24 februari 2024 in je agenda, verzamel je vrienden/familie en bereid je voor op een muzikale reis als nooit tevoren!

  Tot ziens bij De Notenbalk!