Home Concert Rotterdam aan Zee

  Concert Rotterdam aan Zee

  37
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 20/04/2024
  19:30 - 22:00

  Locatie
  Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’

  Categorieën


  Rotterdam aan Zee presenteert: ‘All You Need Is Love’

  Liefde is… samen genieten bij het voorjaarsconcert van muziekvereniging Rotterdam aan Zee! Het Jeugdorkest, de Event Band en de Concert Band brengen u op 20 april 2024 de mooiste liedjes binnen het thema All You Need is Love.

  Het Jeugdorkest brengt als eerste een muzikale ode aan de liefde. Zij maken u op slag verliefd met Music from The Beauty and the Beast. Verder leiden ze u naar de Afrikaanse savanne met Can you feel the love tonight en vervolgen met nog veel meer nummers waar uw hart een sprongetje van maakt!
  De Event Band zal daarna de hartstocht laten voelen met I want you back van de Jackson 5. Natuurlijk mag een break-up song ook niet ontbreken en brengen zij ook You give love a bad name bekend van Bon Jovi. Met nog twee nummers zorgen zij dat u met een warm gevoel de pauze in gaat!

  In de pauze kunt u genieten van een drankje en natuurlijk lootjes kopen in de Tombola. Er zijn weer leuke prijzen te winnen!

  Na de pauze blijft u op de roze wolk en zal de Concert Band voor nóg meer vlinders in de buik zorgen met nummers zoals Concerto D’Amore en Gloria Estafette, gebaseerd op de nummers van Gloria Estefan. Vervolgens vertolken ze het bekendste liefdesverhaal ooit met Dance of the Knights van Romeo en Julia en wordt er stilgestaan bij één van de meest geliefde bands ter wereld: Coldplay.

  De toegang voor deze avond is gratis. Na afloop zal er een deurcollecte worden gehouden waar u een vrijwillige bijdrage kunt achterlaten.

  Het concert vindt plaats op 20 april en begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.