Home Show- en Concertavonden Advendo Korpsen Sneek

  Show- en Concertavonden Advendo Korpsen Sneek

  211
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 12/04/2019
  19:30

  Locatie
  Sneker Sporthal

  Categorieën


  Over een aantal weken, nl. op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april a.s. organiseert Advendo voor de 20e keer haar jaarlijkse Showavonden in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat in Sneek. Een gewaardeerd top evenement waar alle Advendo groepen o.a. hun nieuwe programma voor 2019 presenteren aan enthousiast publiek komend uit binnen- en buitenland.

  De Advendo Showavonden zijn twee prachtige avonden voor jong en oud waarbij je een mix van dans, muziek & show en topsport voorgeschoteld krijgt. Zoals je van ons gewend bent, zal je getuige zijn van optredens van alle groepen die de Advendo Korpsen Sneek rijk is. Zo zullen wij een nieuwe Tambour-Maître aan u presenteren, en hebben nog vele leuke verrassingen in petto!

  De colorguard liefhebbers onder ons komen ook ruimschoots aan hun trekken. Nog één keer die spectaculaire shows van het afgelopen CGN-seizoen speciaal voor jou! Onze Music- en Showkids laten u graag zien dat het met de toekomst van Advendo wel snor zit en tenslotte mag Afslag Sneek natuurlijk niet ontbreken die met enthousiasmerende slagwerk arrangementen het publiek op de banken weet te krijgen.

  Advendo innoveert en enthousiasmeert en daarom kondigen wij met trots aan dat wij onze nieuwe collega’s van Advendo Slag & Vlag wederom welkom mogen heten op onze showavonden. Een colorguard en een slagwerkgroep van mensen met een verstandelijke beperking hun opwachting in Sneek.

  T-Brass heeft afgelopen winter weer veel nieuwe nummers ingestudeerd en vele leuke ideeën bedacht om het publiek te vermaken, dit alles te maken met ons credo; wij plezier, jullie plezier. Tijdens het showavond programma heeft T-Brass naast de salsa versie van Despacito een cover van sweet child of mine en meer herkenbare nummers op het programma staan.

  Kortom, het beloven weer spectaculaire avonden te worden, met voor elk wat wils!

  De toegangsprijs is € 10 per kaart inclusief programmaflyer. De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt door tot en met 8 april 2019. Kaarten zijn te bestellen via onze website http://www.advendo.nl/shop/