Home Contactavond Kamper Trompetter Korps

  Contactavond Kamper Trompetter Korps

  149
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 12/10/2019
  19:00

  Locatie
  Sporthal 'De Reeve'

  Categorieën


  Op zaterdag 12 oktober 2019 is het alweer zo ver: de jaarlijkse contactavond van het Kamper Trompetterkorps (KTK)! Na een seizoen met succesvolle optredens in binnen- en buitenland is het weer tijd om alle geledingen van de vereniging te presenteren aan het eigen publiek. Zoals u van ons gewend bent, zult u in Sporthal de Reeve een avondvullend programma vol muziek, dans en audiovisueel entertainment voorgeschoteld krijgen.

  En ook bevat onze ‘thuiswedstrijd’ zoals ieder jaar weer een paar verrassingen. Zo hebben de danseressen van CGV Wilhelmina en de drumline van het KTK de handen ineengeslagen om een spectaculaire act op het podium te brengen. Daarnaast zult u kunnen genieten van een vernieuwd marsrepertoire, met uiteraard wel de kenmerkende sound van het KTK. Vergeet ook geen loten te kopen als u in de pauze wat gaat drinken! U maakt dit jaar daarmee weer kans op prachtige prijzen.

  Kom dus zeker een kijkje nemen in Sporthal de Reeve: vanaf 19:00 is de zaal open en het spektakel begint om 19:45. De shows ‘Boundaries’ van het Kamper Trompetterkorps en ‘E-Motion’ van het Jong Kamper Trompetterkorps zullen voorbij komen. Onze allerjongste Music Kidz zullen laten zien hoeveel ze al geleerd hebben in een jaar. En blijf ook na afloop met de leden en alle vrienden van de vereniging een drankje en een hapje doen, want de bar blijft open voor alle gezelligheid!

  De voorverkoop vindt plaats in ons clubgebouw ‘De Jachthoorn’ aan de Buitenbroeksweg 1, op maandag 30 september van 18:00 tot 19:00 dinsdag 1 oktober van 19:30 tot 20:30 en woensdag 2 oktober van 19:30 tot 20:30. De kaarten kosten in de voorverkoop €10,- voor volwassenen, en €7,50 voor kinderen tot en met 11 jaar. Na de voorverkoop zullen de overige kaarten in de losse verkoop gaan aan de kassa. Wilt u er zeker van zijn kaarten te bemachtigen, dan kunt u uw kaarten ook reserveren via: info@kampertrompetterkorps.nl

  Houd zeker onze social media-kanalen in de gaten, want ook dit jaar kunt u misschien entreekaarten winnen!