Home JUBILEUM TAPTOE KATWIJK

  JUBILEUM TAPTOE KATWIJK

  2679
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 29/06/2019
  19:30 - 22:30

  Locatie
  VV Katwijk

  Categorieën


  Taptoeliefhebbers uit heel Nederland hebben de datum al omcirkeld: zaterdag 29 juni 2019 gaan zij naar de Jubileum Taptoe Katwijk op het prachtige sportcomplex van VV Katwijk aan De Krom in Katwijk. De Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk is 65 jaar en viert feest met een Taptoe met alles er op en er aan, bomvol verrassingen en primeurs.

  Het is voor DVS al een heerlijk feestelijk jaar geweest tot nu toe. Hoogtepunt was het galaconcert ‘Friends for Life’ op 26 februari in de TheaterHangaar in Katwijk, samen met het precies even oude Chr. Katwijks Mannenkoor Jubilate. Binnen in een prachtige locatie. Maar nu breekt de lente weer aan en gaan we naar buiten. Tweededivisionist VV Katwijk stelt haar sportcomplex ter beschikking voor een taptoe met een prachtige bezetting.

  Gastheer is natuurlijk DVS uit Katwijk. De Marchingband zal voor het eerst in Katwijk, na de try-out op 27 april, haar gloednieuwe show ‘The Western Trail’ opvoeren. Een wervelende show vol spetterende Westernklassiekers van onder andere Enrico Morricone. U herkent de muziek van bekende films als Once upon a time in the West, Silverado, The Good, the Bad and the Ugly en nog vele anderen. Laat u verrassen door zang, dans en de o zo vertrouwde stoere DVS-sound.

  Een speciale gast is natuurlijk K&G uit Leiden. Speciaal omdat zij hun 90 jarig bestaan vieren en ook nog eens aan de wieg stonden van het jarige DVS. Dit moet gevierd worden en daarom is er een geweldige opening van beide korpsen samen. Zij presenteren u een gloednieuwe openingsfanfare en marcheren samen af met een polka om de vingers bij af te likken. Uiteraard voert K&G haar succesvolle show ‘Another Night at the Opera’ op voor het Katwijkse publiek.

  Uit Sassenheim zijn de collega’s van Adest Musica aanwezig. Ook zij zullen schitteren met een volledig nieuwe show, ‘Stairway to Heaven’. Dit voorjaar gaat hij in première en het wordt dus één van de eerste uitvoeringen op de grasmat van een voetbalstadion. Klassieke rocknummers gedoopt in een heerlijke Adest-saus, een traktatie waar de Bollenstreek voor zal uitlopen.

  De buren van de Flora Band uit Rijnsburg mogen nooit ontbreken op het verjaardagsfeest van DVS. Zij behaalden al vele successen met hun show Britain’s Best, die ook op het afgelopen WMC hoge ogen gooide. De Britse stijl is de Rijnsburgers op het lijf geschreven en getooid met vaandels en doedelzakken brengen zij u op zeker in vervoering.

  Maar dat is nog niet alles. Al deze succesvolle topformaties nemen die avond hun Juniorenorkesten mee. Eerder op de dag strijden zij alle vier om de hoogste eer tijdens het Nederlands Kampioenschap Mars en Show in Huizen, ’s avonds zullen zij als vrienden hun show uitvoeren. U snapt daarna waarom het de vier korpsen lukt om het hoge niveau jaar in jaar uit te blijven vasthouden.

  Als klap op de vuurpijl is er nog een prachtige pre-finale waarin de DVS orkesten met een zanger de grote finale zullen inluiden. Ook DVS on Stage zal hierbij een prominente rol spelen, nadat zij al eerder het publiek zullen verwelkomen in het voorprogramma.

  Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van DVS: webshop.dvskatwijk.nl , de Hoofdtribune overdekt kost € 15,00, de Hoofdtribune onoverdekt kost € 12,50, de Zittribune achterzijde kost € 7,50, de Staantribune kost € 5,00. Parkeren is gratis, maar kunt u op de fiets komen raden wij dit van harte aan.

  VV Katwijk verzorgt de catering, eigen consumpties zijn niet toegestaan. Komt u van ver? Combineer de Taptoe met een weekendje Katwijk en breng een bezoek aan het heerlijke strand met en geniet van de strand- en horecagelegenheden.