Home Jubileumtaptoe Dios Oijen

  Jubileumtaptoe Dios Oijen

  906
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 28/05/2023
  14:00 - 17:00

  Locatie
  Sportpark Mosa '14

  Categorieën


  Drumfanfare DIOS in Oijen viert in het Pinksterweekend het 55-jarig jubileum. Dat betekent een weekend lang feest in het kleine dorp aan de Maas met als hoogtepunt de taptoe op zondagmiddag.

  Het jubileumcomité is heel trots op het programma dat tijdens de taptoe wordt aangeboden. Een programma met uit Nederland ‘Show and Marchingband Exempel’ uit Empel met daarbij ook ‘Jong Exempel’ en ‘Showkorps O & V Nuenen’.  Het Trompetter-Showkorps ‘Leinegarde’ uit Neustadt in Duitsland geeft de Oijense taptoe ook nog een internationaal tintje.

  Zoals bij elk jubileum heeft ook DIOS nu ook hard gewerkt aan een nieuwe show. Het thema daarvan is ‘kleur’, waarbij de muziekkeuze zoveel mogelijk gericht is op de kleuren van het DIOS-uniform: rood, zwart en wit”. Herkenbare muziek, van ‘Lady in Red’ van Chris de Burgh tot ‘Paint it Black’ van de Rolling Stones.

  DIOS staat onder leiding dirigent Bryan Verel, die ook tekende voor de choreografie van de show. Tamboer-maitre is Jos Hoefnagels

  De jubileumtaptoe van DIOS is op zondagmiddag 28 mei op de sportvelden van Oijen aan de Pastoor Feletstraat. Het begint om 13:45 uur. De toegang is 5 euro.

  Deelnemende orkesten:
  Drumfanfare Dios – Oijen
  Jong Exempel – Empel
  Show- en Marchingband Exempel – Empel
  Showkorps O&V – Nuenen
  Trompetter Showcorps Leinegarde – Neustadt (D)