Home "Keep RAZ Great!" Rotterdam aan Zee

  “Keep RAZ Great!” Rotterdam aan Zee

  159
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 30/11/2019
  20:00

  Locatie
  LCC De Hoekstee

  Categorieën


  Op zaterdag 30 november geven de orkesten van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een concert met als thema “Keep RAZ Great!”. U wordt op deze avond meegenomen op een muzikale ontdekkingsreis door Amerika.
  Muziek van bekende Amerikaanse componisten, uit bekende Amerikaanse films of gewoon mooie muziek die iets met Amerika te maken heeft… Het komt allemaal voorbij op deze avond, waarbij zoals altijd de concertzaal weer geheel in toepasselijke sfeer aangekleed zal zijn. Het Jeugdorkest, de Show & Marching Band en de Concert Band spelen onder andere muziek uit verschillende Pixar films, muziek uit “West Side Story” en “Dances with Wolves”, en bekende titels als “Sweet Caroline”, “Bad Guy”, “Stars and Stripes Forever” en “Rhapsody in Blue”.
  De toegang voor deze avond is gratis, wel wordt er in de pauze een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.
   
  Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.
   
  Meer informatie over het programma van het concert kunt u lezen op www.rotterdamaanzee.nl/concert.