Home KNMO: Brainstormbijeenkomst met jeugd mars- en showkorpsen

  KNMO: Brainstormbijeenkomst met jeugd mars- en showkorpsen

  79
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 16/09/2017
  13:00 - 16:00

  Locatie
  Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

  Categorieën


  Een aantal (jeugd)korpsen heeft in de afgelopen jaren deelgenomen aan het Nationaal Jeugd Festival (NJF). Andere  hebben deelgenomen aan het ODSC en de laatste jaren ook aan het jeugdfestival in Stiens. Bovendien is er nog een aantal jeugdorkesten dat heeft deelgenomen aan de diverse KNMO indoor concoursen welke veelal in het najaar werden georganiseerd.

  Dit bericht is bestemd voor de gehele sector SMP, maar vooral gericht aan de jeugdorkesten die hebben deelgenomen aan de zomerwedstrijden op de onderdelen mars, marsparade of show.

  Zoals wellicht bekend heeft het bestuur van het NJF besloten dit jaar geen Nationaal Jeugdfestival te organiseren. Samen met alle betrokkenen in het werkveld zijn we het erover eens, dat er voor de jeugdkorpsen in Nederland een groots evenement moet zijn, waar kan worden deelgenomen aan de titelstrijd Nederlands Kampioen Jeugdkorpsen op de bovengenoemde onderdelen. Met een groots evenement bedoelen we: niet alleen de competitie op genoemde onderdelen, maar vooral ook een dag waarin ruimte en plaats is voor andere activiteiten die jongeren interesseren. Denk hierbij aan clinics, nieuwe ontmoetingen en samen dingen doen.

  Deze uitnodiging is gericht aan alle bestuurders, instructeurs en stafmedewerkers van jeugd mars- en showkorpsen in Nederland om op zaterdagmiddag 16 september a.s. samen te komen en met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst en invulling van deze Jeugddag. We nodigen jullie van harte uit in een van de zalen van Hotel De Witte Bergen, aan de Rijksweg A1 in Eemnes. Meld je aan via info@knmo.nl

  Ontvangst vanaf 13.00 uur. Het programma zal duren van 13.30 uur tot 16.00 uur.

  Namens KNMO
  Kernteam Doelgroep SMP