Home Concert Rotterdam aan Zee Let Us Entertain You!

  Concert Rotterdam aan Zee Let Us Entertain You!

  113
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 13/05/2023
  20:00 - 23:00

  Locatie
  Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’

  Categorieën


  Op 13 mei zal Muziekvereniging Rotterdam aan Zee met alle orkesten het voorjaarsconcert geven met als thema, That’s Entertainment. Het jeugdorkest, Event Band & Concert Band zullen u een avond vullend programma ten gehore brengen,

  Het jeugdorkest zal zoals altijd een mooi en gevarieerd repertoire uitvoeren met nummers zoals “The Music of the Night” van The Phantom of the Opera tot het thema van The Muppet Show.

  Deze avond is ook het debuut van de Event Band op ons eigen concert. Eerder waren zij al te zien bij de finale van de tentoonstelling MINIM.AAL bij het museum iCOON in Hoek van Holland en de opening van het seizoen op het Recreatieoord en deze avond doen ze er nog een schepje bovenop.

  De Concert Band zal de avond feestelijk afsluiten en neemt u mee naar de Efteling, verschillende popconcerten maar ook naar een echt jazz cafe. Komt u ook luisteren?

  De toegang voor deze avond is gratis, wel wordt in de pauze een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.

  Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.