Home Mars der Muzikanten Haarlem (SCVK_NL)

  Mars der Muzikanten Haarlem (SCVK_NL)

  932
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 10/06/2018
  13:00 - 16:00

  Categorieën


  #SCVK_NL evenementen agenda: Mars der Muzikanten Haarlem, georganiseerd door Stichting Mars der Muzikanten met steun van de Gemeente Haarlem

  Zondag 10-06-2018
  Aanvang voorprogramma: 13:00 uur (Haarlem Schuimkragen)
  Aanvang taptoe: 13:30 uur
  Locatie: Grote Markt Haarlem
  Toegang: Gratis

  De eind januari opgerichte Stichting Mars der Muzikanten zal, met ingang van de editie 2018, de organisatie overnemen van de mars welke al sinds 1957 plaats vindt in het Haarlemse. In de beginjaren op de Dreef en later steevast op de Grote Markt in hartje Haarlem op een Zondag in juni (10-06-2018).

  Meer informatie op: www.marsdermuzikanten.nl

  Deelnemende korpsen:

  Damiate Band Haarlem
  Jong Damiate Band Haarlem
  Excelsior Renkum
  Arnhem Band
  Marchingband Tamarco Leiderdorp

  Drumband Blij met Muziek

  Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
  De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.