Home Met Deltaband Vlissingen over de Boulevard (Generale Repetitie WMC)

  Met Deltaband Vlissingen over de Boulevard (Generale Repetitie WMC)

  403
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 22/07/2017
  14:30 - 17:00

  Locatie
  De Vlissingse Boulevard

  Categorieën


  Generale Repetitie & Supportersdag Deltaband Vlissingen

  De Deltaband vestigt met dit optreden over de Boulevard en door de binnenstad van Vlissingen de aandacht op haar deelname aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade. Zij zullen op zaterdag 29 juli in het Roda JC (Parkstad Limburg) Stadion aantreden in de Marswedstrijd – World Division met de marsen ‘HMS Queen Elisabeth’ en ‘Marshal Zhukov’.

  Na dit optreden organiseert de Deltaband een BBQ voor haar muzikanten en de ruim honderd supporters die naar het WMC zullen meereizen.

  Deltaband Vlissingen
  De Deltaband uit Vlissingen is dé Show- & Marchingband van Zeeland. Naast straatoptredens in binnen- en buitenland presenteert de Deltaband zich tijdens taptoe's met haar show 'Earth'. Bezetting: Trompet, Trombone, Bariton, Tenorsax, Altsax, Fluit, Piccolo, Sousafoon, Slagwerk. De Tamboers van Deltaband Vlissingen onderscheiden zich door het hanteren van de Basler trommeltechniek. In 1967 werd De Deltaband opgericht door Marinus Vuijk. Hij is bekend als toenmalig instructeur van de Tamboers & Pijpers van het Korps Mariniers en als choreograaf en exercitieleider bij o.a. Kunst- & Genoegen Leiden.