Home NK mars en show voor jeugdkorpsen

  NK mars en show voor jeugdkorpsen

  269
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 24/06/2023
  12:00 - 17:00

  Locatie
  Sportpark de Wolfskamer

  Categorieën


  Op 24 juni wordt voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap Mars en Show voor
  jeugdkorpsen georganiseerd door de doelgroep Show, Mars, Percussie (SMP) van de
  KNMO. Deze keer vindt het NK weer plaats op het terrein van het sportpark De
  Wolfskamer aan de IJsselmeerstraat 3 in Huizen (NH).

  Tijdens deze derde editie van het NK betreden dit jaar 9 jeugdkorpsen het veld en zij staan op 24 juni gerant voor 11 optredens. Op het onderdeel Mars wordt om 12.00 uur gestart door de muzikanten van de Jong Flora Band uit Rijnsburg. Zij nemen het op dit onderdeel sportief op tegen de Jeugdband Adest Musica uit Sassenheim en Junioren DVS uit Katwijk.

  Na het onderdeel Mars zal om 13.00 uur worden gestart met het onderdeel Show.
  Dit onderdeel kent een sterk deelnemersveld met acht korpsen die allen zullen laten zien
  en horen dat de jeugdige muzikanten een goed showproduct kunnen presenteren. Op dit onderdeel treden twee van de drie eerder genoemde korpsen ook weer aan, te weten Junioren DVS uit Katwijk en Jong Flora Band uit Sassenheim. Zij nemen het in dit onderdeel op tegen Jong Beatrix uit Hilversum, de jeugd Rijnmondband uit Schiedam; Jong Pasveer uit Leeuwarden, Jong Jubal uit Dordrecht, Jong Holland junioren uit Zwijndrecht en Jong Advendo uit Sneek.

  De Doelgroep SMP hoopt op een fantastische dag voor de jeugdverenigingen die zich op een mooi terrein kunnen laten zien en horen aan elkaar en het publiek, van elkaar en van de opbouwende jurycommentaren kunnen leren maar vooral veel plezier zullen hebben met elkaar hebben.

  Toegangsprijs is € 10,- (zitplaats op tribune) jeugd t/m 12 jaar en ouder dan 65 jaar: € 5,-. De doelgroep SMP en de deelnemers hopen veel toeschouwers/supporters en zullen er alles aan doen om van het NK een mooie en leerzame dag te maken voor alle deelnemers.