Home Open dag Showband Corio Heerlen

  Open dag Showband Corio Heerlen

  350
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 23/09/2017
  16:00 - 18:00

  Locatie
  Clublokaal ‘ODEON’

  Categorieën


  Op zaterdag 23 september houdt de in de hele muziekwereld bekende Showband Corio uit Heerlen een open repetitie. Iedereen die al een instrument bespeelt, of het juist graag wil leren, is op deze dag welkom om kennis te maken met alle facetten die bij het spelen in een showband horen.

  Zo zal er uitleg worden gegeven over de muziekopleiding (deze wordt geheel binnen de eigen vereniging verzorgd), de exercitie, is er informatie over de geweldige optredens die de band verzorgt en kan er kennis worden gemaakt met het in eigen beheer gebouwde clublokaal en natuurlijk met de leden van de band. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan de (exercitie)-repetitie zodat men kan ervaren hoe het is om in een showband mee te lopen.

  Veel mensen denken vaak geheel ten onrechte dat het veel te moeilijk voor ze is om in een showband mee te lopen. Het tegendeel is echter waar: als je beschikt over een goede mentale en fysieke conditie en je je instrument al goed beheerst, dan kun je meedoen. Beginnende muzikanten worden alle zaken die belangrijk zijn zoals exercitie (de loopbewegingen), de muziek, maar vooral het plezier, in de interne opleiding van de band bijgebracht. Meelopen in de showband kan in principe vanaf +/- 14 jaar, maar kan, afhankelijk van kennis en ervaring, ook eerder.

  De bandleden nodigen iedereen van harte uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op zaterdag 23 september van 16:00 tot 18:00 uur in het clublokaal ‘ODEON’ aan de randweg/jeugrubbenweg in Hoensbroek-Mariarade.