Home Play-inn van Limburg Stirum band

  Play-inn van Limburg Stirum band

  97
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 27/06/2023
  19:30 - 21:30

  Categorieën


  Op dinsdagavond 27 juni organiseert de van Limburg Stirum Band een Play-in. Tijdens deze avond kun je kennismaken met diverse muziekstukken, de sfeer en natuurlijk het muzikale niveau en enthousiasme van de van Limburg Stirum Band.

  Na een geweldig WMC jaar in 2022 is er een lang gekoesterde en magische grens doorbroken door 90+ punten te behalen tijdens de marswedstrijden. Als kers op de taart hebben we met een geweldige show ook het Wereldkampioenschap in de World Division kunnen behalen. We zijn dan ook ongekend trots dat we dat als vrij nuchtere muzikanten uit het noord-oosten van NL voor elkaar hebben weten te krijgen en willen die lijn graag doortrekken om nieuwe hoofdstukken aan ons prachtige sprookje toe te voegen.

  Uiteraard doen we dat graag samen met andere muzikanten die wel van een leuke uitdaging houden!
  We nemen uitgebreid de tijd om toe te werken naar deze uitdaging en je kennis te laten maken met de club en leuke optredens in binnen- en buitenland.

  De avond staat onder leiding van onze dirigent René Leckie, die de WMC show ‘Les Miserables’ geschreven heeft. Met René hebben wij een enorm fijne dirigent in ons midden en hebben we de afgelopen maanden al veel nieuwe muziek en muziekstijlen samen mogen instuderen.

  Lijk het jou leuk om een keer mee te spelen en wil je er ook bij zijn op dinsdagavond 27 juni of wil je graag meer informatie? Meld je dan snel aan via speelmee@vlskorpsen.nl!