Home Play-in Showkorps Juliana 's-Gravendeel

  Play-in Showkorps Juliana ‘s-Gravendeel

  340
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 14/04/2018
  10:00 - 17:00

  Locatie
  Ons Gebouw

  Categorieën


  In het kader van het 90 jarig jubileum in 2018 organiseert Showkorps Juliana uit ‘s-Gravendeel op zaterdag 14 april een play-in. Vanaf 9.30 staat de koffie klaar. Er zal om 10.00u worden gestart. Tussen 16.00u en 17.00u zal de dag worden afgesloten met een concert. De arrangementen komen o.a. van Rob Balfoort. De blazerssectie zal onder leiding staan van André Leer en het slagwerk van Djuri den Tuinder. Aanmelden is mogelijk via www.showkorpsjuliana.nl/play-in Voor eventuele vragen kun je terecht per mail terecht via play-in@showkorpsjuliana.nl Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk tot en met 31 maart.

  Je medemuzikanten laten weten dat je deelneemt? Zet jezelf ‘aanwezig’ op het facebookevenement play-in ‘s-Gravendeel 2018.

  Showkorps Juliana
  Showkorps Juliana is een korps met een eigen gezicht. Dat blijkt wel uit de keuzen van de uniformering door de jaren heen en ook de muziekkeuze krijgt de nodige extra aandacht evenals de diverse shows die gebracht kunnen worden. Het ledental van de vereniging schommelt tussen 55 en 70 leden (inclusief Jong-Juliana). Hiervan heeft Juliana tijdens optredens de beschikking over ca. 33 leden. De muziek komt van onder andere Rob Balfoort en Marcel van Raaij. De choreografie van de shows wordt geschreven door Corps Style Concepts. Optredens in binnen- en buitenland worden met veel inzet verzorgd. In het Drechtsteden gebied is Juliana een graag geziene gast. Tijdens de buitenlandse optredens worden de diverse optochten met muziek en show opgeluisterd. Organiseert u een evenement waar marsmuziek, dan wel het brengen van een muzikale show, onderdeel van is, denk hierbij bv. aan corso’s, (carnavals-)optochten of een taptoe, nodigen wij u uit om de informatie op deze site eens door te lezen voor meer informatie over onze vereniging, en onze show 'At the musical'.