Home Showpresentatie M.E.T.R.O Scheveningen

  Showpresentatie M.E.T.R.O Scheveningen

  372
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 25/04/2018
  21:00

  Locatie
  Sportterrein Haagse Politie Sport Vereniging

  Categorieën


  Namens het bestuur en leden van de Show- en Drumfanfare M.E.T.R.O. Scheveningen, willen wij U en allen uitnodigen voor de showpresentatie op woensdag 25 april 2018. De show- en drumfanfare M.E.T.R.O. Scheveningen zal dan het nieuwe optreden seizoen aftrappen met hun nieuwe show ;  “Summon the Heroes”.

  Tijdens de showpresentatie zal de Show- en drumfanfare nog een primeur aan het publiek laten zien. Deze avond zal ook ons nieuwe uniform aan het publiek getoond gaan worden. Een uniek ontwerp die exclusief voor de showband is ontworpen.

  Het beloofd een hele mooie muzikale avond te worden. Om deze avond nog specialer te maken, wil ik u vragen om vrienden, familie en muziekvrienden mee te nemen naar deze show- en uniformpresentatie van M.E.T.R.O. Scheveningen.

  De show- en uniformpresentatie zal plaatsvinden op het sportterrein Haagse Politie Sport Vereniging in het Zuiderpark te Den Haag. (Ingang Zuiderpark is bij de kruising Hengelolaan / Loevesteinlaan en dan links aanhouden als men het Zuiderpark in loopt, dan is na 100 meter de HPSV gelegen. De parkeerplaatsen zijn aan de Hengelolaan en Loevesteinlaan. Het Zuiderpark is namelijk afgesloten voor auto’s)