Home Taptoe Almelo

  Taptoe Almelo

  430
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 25/06/2022
  19:00 - 22:30

  Locatie
  Polman Stadion Heracles Almelo

  Categorieën


  De grootste benefiet taptoe van Nederland kon helaas wegens Covid19 niet doorgaan en ook voor dit jaar komt de planning door de corona maatregelen alweer in het gedrang. De organisatie heeft daarom besloten om een nieuwe datum op de agenda te zetten die zoals het nu lijkt wel haalbaar is om weer een evenement te kunnen organiseren. Het is niet zomaar een Taptoe waar muziek het belangrijkst is, het is het goede doel wat telt voor organisator Bert Nijhuis. Muziek verbindt en verbroederd, maar hier zijn de inkomsten erg belangrijk. Daarom, zet alvast in de agenda: Zaterdag 25 JUNI 2022. Taptoe Almelo in het Erve Asito stadion, thuisbasis van eredivisieclub Heracles. Natuurlijk moet de organisatie er wel onder voorbehoud bij aangeven, niemand weet wat de toekomst brengt.

  Zoals elke voorgaande editie worden vele topkorpsen verwacht de de organisatie momenteel aan het vastleggen is en zelfs al toezeggingen heeft. . De reeds aangekochte toegangskaarten blijven ook voor de komende editie gewoon geldig. We kijken uit naar een geweldige avond, een mooie ‘instrooier’ voor de goede doelen en een ‘terug naar het oude normale’ Taptoe! De goede doelenzijn: Stichting Kans voor een Kind & Stichting A.L.S.

  Voorprogramma: K & G 3 Leiden
  Hoofdprogramma: Takostu Stiens, K&G en Jong K&G Leiden, DVS en Jong DVS Katwijk, Advendo Sneek, KTK Kampen, Irene Ede en Oranje IJsselmuiden.