Home Taptoe Delft (vrijdag)

  Taptoe Delft (vrijdag)

  110
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 07/09/2018
  21:00 - 23:00

  Locatie
  Grote Markt Delft

  Categorieën


  Op 7 en 8 september aanstaande opent het beeldbepalende evenement van Delft weer haar deuren. Met vooraanstaande Nederlandse toporkesten, waaronder de Flora Band uit Rijnsburg, Takostu uit Stiens en Advendo uit Sneek, Show- en Marchingband Exempel uit Empel, de Rijnmondband uit Schiedam en twee buitenlandse gasten, t.w. The Grey Coats uit Basel en het presidentieel orkest van de Republiek Moldavië, is het programma van Taptoe Delft weer compleet. Verdeeld over drie voorstellingen worden bezoekers getrakteerd op een waar spektakel vol muziek, dans en zang.

  Ook dit jaar heeft de organisatie van Taptoe Delft weer alles uit de kast gehaald: Zo zullen tijdens het special item ca. 100 trompettisten vanuit heel Nederland een interactieve battle opvoeren, die niet alleen muzikaal, maar ook visueel op het taptoe terrein zal worden uitgedrukt. En in de finale zullen zanger Tony Neef en sopraan Karin Hertsenberg met ‘Barcelona’ een eerbetoon brengen aan de te vroeg gestorven Britse rockzanger (Queen’s) Freddie Mercury. Tijdens de avondvoorstellingen gaan de optredens van de ruim 400 deelnemers bovendien gepaard met lichtshows en vuurwerk.

  De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 7 september om 21.00 uur en zaterdag 8 september om 16.00 en 21.00 uur. Op zaterdag vanaf 12.00 uur vindt er bovendien een parade plaats door het historische centrum van Delft, als geschenk van Stichting Taptoe Delft aan de inwoners.

  Beleef entertainment op het hoogste niveau en bestel nu uw kaarten via De Nationale Theaterkassa via 0900 – 9203 (€ 0,45 pm) of Taptoedelft.nl. U kunt hier ook weer terecht voor de mooiste arrangementen en het volledige programma van de 11e editie van TAPTOE DELFT.