Home Taptoe Droom van een Fan

  Taptoe Droom van een Fan

  1035
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 17/06/2023
  19:30 - 22:15

  Locatie
  Z.V.V. Pelikaan

  Categorieën


  Corné Hoogerwerf uit Zwijndrecht is een verstandelijk beperkte jongen van 24 jaar die als hobby het maken van logo’s van muziekkorpsen heeft. Dit doet hij d.m.v. strijkkralen. Deze logo’s hangen inmiddels bij tientallen korpsen in Nederland en Europa. Er hangt er zelfs één in Thailand. En sinds kort in de repetitieruimte van de Marinierskapel in Rotterdam. Hij reikt deze logo’s uit tijdens Taptoes, waar hij met zijn vader veelvuldig naar toe gaat.

  Door zijn beperking is het niet mogelijk voor hem om bij een korps te gaan. Maar hij heeft een paar andere opties gevonden om toch in dat wereldje thuis te zijn.

  Hij bekijkt heel veel filmpjes op YouTube en kijkt op de sites van de korpsen. Hij weet dan ook ontzettend veel van hen en weet de agenda beter dan de leden zelf.

  Maar… Corné heeft een droom. Hij wil dolgraag dat er een keer een Taptoe in zijn woonplaats Zwijndrecht komt. Die droom gaat uitkomen! En wel op zaterdagavond 17 juni a.s. op het Sportcomplex van ZVV De Pelikaan. De aanvang is om 19.30 uur.

  Het wordt een vol programma met optredens van het Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers, Rijnmondband uit Schiedam, Euroband uit Rotterdam, Jubal en Jong Jubal uit Dordrecht, Jong Holland uit Zwijndrecht en Blij Met Muziek uit Haarlem.

  Meerinformatie is te vinden op de website van de organisatie