Home Taptoe Empel

  Taptoe Empel

  199
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 12/05/2019
  14:00 - 16:30

  Locatie
  Evenementen terrein aan de Pottenbakker Empel

  Categorieën


  Op zondag 12 mei 2019 is de jaarlijkse taptoe van Drumfanfare Exempel het middelpunt van korpsen van binnen en buiten de regio. Op deze Moederdag wordt het publiek getrakteerd op een gevarieerd programma van orkesten vanbinnen en buiten de regio.

  Zo komt de Deltaband uit Vlissingen met de première van haar nieuwe themashow “Family Matters”, een gloednieuw showproduct over alle goede en slechte familieaangelegenheden (hoe toepasselijk op Moederdag). Daarnaast brengt Showkorps O&V uit Nuenen het showprogramma “Generations”, een thema vol muziek en dans over de strijd tussen verschillende generaties. En ook de Arnhemband brengt een show tijdens de middag. De band met zowel een verkenners- als historisch uniform is een welkome afwisseling in het programma.

  Natuurlijk zijn alle orkesten van Exempel vertegenwoordigd in dit programma. Marchingband Exempel presenteert de show “Can You Feel It”, Jong Exempel heeft een speciaal showstuk ingestudeerd voor de taptoe en Stageband Next verzorgd ook dit jaar weer het voorprogramma. Daarnaast is er nog een vrolijke “Bende” muzikanten die de pauze opvrolijken met een goed stuk muziek. Kortom: Taptoe Empel is de leukste plek om aanwezig te zijn op Moederdag.

  Het programma begint om 14:00 uur op het evenemententerrein aan de Pottenbakker in Empel. En de toegang is volledig gratis door hulp van de trouwe sponsoren en donateurs van de vereniging.