Home Taptoe Groessen

  Taptoe Groessen

  610
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 16/06/2018
  20:00 - 22:30

  Categorieën


  Na het succes van twee jaar geleden organiseert KDO op zaterdag 16 juni weer een mooie taptoe. KDO wil dat voortaan om de twee jaar gaan doen en wil daarmee een vast plekje op de taptoe-agenda vestigen. Net als altijd bij KDO wordt ook nu weer een prachtige entourage gecreëerd met een groots decor en een aantal prachtige showbands. Met Show & Marchingband Juliana Amersfoort heeft men een nationale topper weten te strikken. Juliana treedt veel op in binnen- en buitenland en haalde prijzen haalde WMC. De band speelde onlangs zelfs mee tijdens de concerten van The Script in de Ziggo Dome! Om daarvoor gevraagd te worden. moet je wel van goede huizen komen! Ook de jeugdband Jong Juliana zal een prachtige show brengen. Jong Juliana is één van de beste jeugdbands van Nederland. Maar ook de overige deelnemers liegen er niet om. Showband Excelsior Renkum is stilaan bezig om een mooi plaatsje onder de showbands van Nederland te bemachtigen en de Arnhem Band is als scoutingband natuurlijk al tijden veelgevraagd voor taptoes.

  Vanzelfsprekend treedt KDO zelf ook op met haar galashow Colors en de entertainmentshow Goet Vaud. Goet Vaud zit vol met Duitse Schlagers, verkeerde meezingers, guilty pleasures: als het maar goed fout is…. Zelfs de kleding bij deze show is fout.

  Taptoe Groessen 2018 is voor iedere liefhebber in de regio, maar zeker ook daarbuiten, een uitgelezen kans om een aantal mooie showbands aan het werk te zien. Het is nog de enige taptoe van de Liemers! De entree bedraagt € 4, en voor een tribuneplaats betaalt men slechts € 7. Er zijn nu al tribuneplaatsen te reserveren via het e-mailadres taptoekdo@hotmail.com. Taptoe Groessen: Zaterdag 16 juni 2018, Commendereijstraat, Groessen, aanvang 20.00 uur